Home  |  Opblaasbare Jacuzzi's - De vergelijking  |  Installatie en onderhoud |  Interessante websites

Heerlijk ontspannen in een opblaasbare jacuzzi

Een spa biedt u de ideale manier om te ontspannen na een lange werkdag, heerlijk te luieren op een vakantiedag of gewoon even weg te dromen. Het merk biedt opblaasbare jacuzzi's in verschillende soorten en maten. Elke jacuzzi wordt bovendien geleverd met een opblaasbare cover die je na het baden over de jacuzzi kan plaatsen. Op die manier wordt het water geïsoleerd door de luchtlaag en blijft het langer warm.

 

Spa Miami - Een betaalbare opblaasbare jacuzzi


opblaasbare jacuzzi Miami

De spa Miami is een ideale kennismaking met de wereld van de jacuzzi. De Miami is immers een zeer betaalbare en kwalitatieve spa die je zowel binnen als buiten kan plaatsen. Dit kleinere model is ideaal om met twee personen te ontspannen. Dankzij de elektronsiche bediening stel je gemakkelijk de temperatuur en de massage in, zodat je optimaal kan genieten van je badmoment. Bovendien zorgen de filter en het opwarmingssysteem ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over de zuiverheid en de temperatuur van je water.

De sterkte van deze opblaasbare jacuzzi is zijn scherpe prijs. Het bad heeft een iets kleinere diameter en is gebaseerd op basismateriaal, zodat er toch uit een minimale prijs een maximum aan comfort kan gehaald worden.

Prijs Spa Miami € 499
Online kopen: Zie onze hoofdpagina

 

Spa Palm Springs - Opblaasbare jacuzzi met extra ruimte


opblaasbare jacuzzi palmsprings

Een eerste voordeel van de Palm Springs is dat er extra ruimte voorzien is. Waar de Miami enigszins krap is voor vier personen, biedt de Palm Springs net dat beetje meer om samen van een gezellige avond te genieten. Deze jacuzzi komt ook iets hoger, zodat u dieper in het water kan zitten. Bovendien is de Palm Springs ook voorzien van een TriTech bedekking. Deze bedekking bestaat uit een polyester binnenlaag, met daarrond twee lagen van gelamineerd pvc. Zo is deze jacuzzi gegarandeerd extra sterk sterk en duurzaam.

De sterkte van deze opblaasbare jacuzzi is zijn stevigheid en zijn omvang. Dit is dan ook de ideale jacuzzi om met meerdere personen van een ontspannende massage te genieten.

Prijs Spa Palm Springs: Vanaf € 599
Online kopen: Zie onze hoofdpagina